''Cumhuriyet, Güvenlik ve Jandarma'' Temalı Resim Yarışmasında öğrencisi İL Birincisi Oldu.

'Cumhuriyet, Güvenlik ve Jandarma'' Temalı Resim Yarışmasında okulumuz 10/B sınıfı öğrencisi İpek Burcu ÜNAL Kocaeli İL Birincisi Oldu.

Cumhuriyetimizin 100. yılında, Jandarma Genel Komutanlığının görev ve etkinliklerine dikkat çekmek maksadıyla ülke çapında “Cumhuriyet, Güvenlik ve Jandarma” temalı resim yarışması düzenlendi.

Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlamaları münasebetiyle düzenlenen resim yarışmasına katılan okulumuz öğrencisi İpek Burcu ÜNAL, Cumhuriyet, Güvenlik ve Jandarma hakkındaki düşüncelerini resmettiği eseri ile İl birinciliğine layık görüldü.

Konu ile ilgili olarak okulumuza ziyaret gerçekleştiren Gölcük İlçe Jandarma Komutanı J. Ütğm. Mahir SARIDAĞ ve Asb. Üçvş. Yasemin ÖZGÜL, İpek Burcu ÜNAL’a hediyeler takdim ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.

Gölcük Çakabey Anadolu Lisesi Resim Öğretmeni Melek MİRZE, öğrencisinin başarıları ile gurur duyduğunu söyledi. Okul Müdürü Murat SERT, İpek Burcu ÜNAL’a suluboya takımı hediye etti ve başarılarının devamını diledi.

14-02-202414-02-202414-02-2024'

Yayın: 14.02.2024 - Güncelleme: 14.02.2024 21:41 - Görüntülenme: 41