12 Mart İstiklâl Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü

Okulumuz Edebiyat Dersi Zümre Öğretmenlerinin önderliğinde 12 Mart İstiklâl Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü kutlamaları gerçekleştirildi.

İstiklâl Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü etkinlikleri kapsamında Gölcük İlçesinde düzenlenen İstiklal Marşı’nı Güzel Okuma Yarışmasında 12- D sınıfı öğrencisi Sevde Nur DURMUŞ liseler kategorisinde ikinci olma başarısı elde etti.

İstiklâl Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü etkinlikleri kapsamında açılan kompozisyon yarışmasında ise 11- C sınıfı öğrencisi Mustafa KARA ikinci olma başarısı gösterdi.

Öğrencilerimiz ödüllerini Gölcük Kazıklı Kervansaray’da düzenlenen İstiklâl Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü törenlerinde protokolün elinden aldı.

20-03-202420-03-2024

Yayın: 13.03.2024 - Güncelleme: 20.03.2024 11:08 - Görüntülenme: 74